Scroll Top
Kórosi Tibor
mesterfodrász

Immáron 16 éve vagyok Fodrász, szakmám szeretetének, tiszteletének köszönhetően 2019 óta Mesterfodrász.

Tanulmányaimat 2007. nyarán, Székesfehérváron végeztem, és még abban az évben a veszprémi Petőfi Színház Fodrásza lettem. Nagy kihívás volt számomra a színházi Fodrászat, mert egy tágabb, határtalan világ, ahol művészettörténetet, és régi korok frizuráit kellett kutatnom. 

Mivel frissen végzett Fodrász voltam, ezért maximálisan támaszkodhattam Kolléganőmre, Mazurek Klárára.

Nagyon sok technikára, sok varázslatos kivitelezésre megtanított. Minden egyes előadás más divatot, más kort hozott magával, így néha vissza kellett utaznom az időben, és törekednem kellett rá, hogy tartalmat, átláthatóságot szerezzek, és hogy megteremtsem a színpadra az adott kort és viseletet.

Professzionális csapatunk
Fodrászok
Kórosi Tibor

Mesterfodrász

Immáron 14 éve vagyok Fodrász, szakmám szeretetének, tiszteletének köszönhetően 2019 óta Mesterfodrász.

Csomai László

Borbély

Elhivatott, és precíz embernek tartom magam, szeretek odafigyelni a részletekre. A szakmám a hobbim.

16
éve
a szakmában
vélemények
Rólunk mondták

Már legalább 1 éve járok ide hajat vágatni, szerintem Tibi szaktudása kiemelkedő a városban. Mindig rövid határidővel kapok időpontot, udvarias, gyors a kiszolgálás. Profi fodrász-szalon.

Tibor egy igazán profi szolgáltató a szakmában, udvarias, humoros és tényleg élménnyé tudja varázsolni az ott eltöltött időt, ami egy Nő számára szerintem nélkülözhetetlen. A Mounir termékeit külön kiemelném, mert a hajam olyan puha lett tőlük, akár a selyem. 🙂 Ami azért is nagy szó, mert az elmúlt pár évben jó pár próbát ki kellett állnia (igen, miattam, hupszi :D). A színe pedig káprázatos lett! Csak ámulok!
A legmelegebb szívvel ajánlom!

Üzenet, Hairvision