Menü Bezárás

JOICO K-PAK COLOR THERAPY SAMPON+BALZSAM

10000 Ft

Készleten

Kategória:

-Színrögzítő újraépítő sampon 300ml

Extra hajápolás a festett haj számára. Miután sok anyagi ráfordítással megszületett egy szalonban a tökéletes hajszíned – tónus, fény, intenzitás – az utolsó dolog, amit szeretnél, hogy egy közönséges sampon simán a lefolyó a küldje a csodás eredményt. Szó szerint. És ez az, amiért megalkottuk a gyengéden tisztító és hosszú színélettartamot biztosító, akár megduplázó termékünket. Ez az áttörést hozó sampon megőrzi a haj egészségét és megvédi a hajszálakat a jövőbeli károsodástól … mindezt egyszerre.

Tökéletes választás: Minden festett haj számára előnyös, de speciális táplálást nyújt a legsérültebb részeknek – dupla táplálása világosabb részeken és a leggyengébb struktúráknál.

A belső titok: a Quadrabond Peptide Komplex felveszi a küzdelmet a károsodással és regenerálja a sérült szerkezetű részeket.. A buján tápláló olajok triója: az argain, mankettie és ligetszépe gondoskodik az optimális hidratáltságról, ellenállóképességről és ragyogó fényről.

-Színrögzítő újraépítő kondícionáló 250ml

Ha már olyan sampont használsz, amely megóvja a festett haj színét, miért is ne dupláznád meg az eredményt a társával, a színrögzítő kondícionálónkkal? Nemcsak megvédi a festett hajszín “beruházását” (amely, mint tudjuk, nem jelentéktelen napjainkban), de valójában hidratálja és javítja a hajszerkezetet egy időben. Szóval ezért színterápia, ugye?

Tökéletes választás: Kreatinos hajápolás a színkezelt, festett szőke hajra, szerkezetileg gyenge hajra.

A belső titok: Egy egyszerű palack… de telítettük olyan hightech összetevőkkel, mint Quadrabond Peptide komplex, amely sérült részeket megkeresve javítja ki a festett haj szerkezetét, hogy újjáépítse azt belülről kifelé. Keratin és szilikon tartalma megóvja a nedvességet, ragyogást kölcsönöz, és lezárja a kutikula réteget, antioxidánsaival véd a környezeti stresszhatások ellen és fenntartja a zsírsavak egyensúlyát.