info: Lisse Design keratinos hajsimítás

A Lisse Design keratinos hajterápia:

 • simítja és „lezárja” a hajat
 • nem töri meg a kén-kötéseket a hajban, csupán átrendezi azokat
 • ideális bárki számára, aki a göndörödő-hatást szeretné kontrollálni és könnyebben kezelhetővé szeretné tenni a haját
 • keratinnal és kollagénnel táplál
 • minden hajtípuson alkalmazható
 • még aznap, közvetlenül a hajsimítás után be lehet festeni, vagy akár színezni a hajat, sőt, más hajegyenesítés is végezhető
 • hosszabban tartó eredményt nyújt olyan hajon, mely előzetesen vegyi kezelésen esett már át – tehát festett, dauerolt
 • A termékek 100%-ban só, szulfát és parabén-mentesek

L'Oréal Cover 5' (Tompítja az ősz hajszálakat)

Elégedetlen őszülő halántékával?

Lehet sűrű, vagy ritkás az ősz hajszálak száma, az arányuk, ma már tompítható! Csupán 5 perc alatt. Egy igazi áttörés a L'Oréal Professionnel-től.

Amikor az ősz haj problémája megjelenik:

Sajnos nem az számít, hogy mennyire érezzük fiatalnak magunkat - az ősz hajszálak idő előtt is megjelenhetnek. Úgy látja, hogy a tükörből már nem az pillant vissza Önre,mint akinek érezi magát? Forradalmi megoldás, amely 5 perc alatt tompítja az ősz hajszálakat.

 

A Cover 5' szolgáltatást a L'Oréal Professionnel Szalonunkban a fejmosónál veheti igénybe, hasonlóan egy samponos hajmosáshoz. Lehet eredeti hajszíne sötétbarna, gesztenyebarna, vagy akár szőke, a Cover 5' 5 perc alatt gyorsan és természetes eredménnyel tompítja az ősz hajszálakat, a férfi vendégek legnagyobb megelégedésére. A L'Oréal Professionnel Homme alaposan felforgatta a férfiaknak célzott fodrászati termékek piacát a Cover 5'szolgáltatás bevezetésével. Az ősz hajszálak körülbelül 50%-át a haj eredeti színével tompítja, ezáltal diszkrét és természetes hatást kelt.

Szalonunk garanciát vállal az Ön elégedettségéért a L'Oréal Professionnel termékcsaláddal! Őszhaj lefedő szolgáltatásunk kizárólag férfi vendégeinknek szól személyre szabott hajdiagnózissal. Vendégeink 100%-os elégedettséggel távoznak. Kizárólag Fodrász Szalonokban vehető igénybe.

 

Új eljárás a fényes, egészséges tapintású, sima hajért!

A Steampod egy kimagaslóan új technológiájú gőzös- hajegyenesítő.

Lényege, hogy a formázással egy időben ápol is. Úgy egyenesíti ki tökéletesen a göndör, vagy hullámos hajat, hogy közben mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat. Eltűnnek a töredezett hajvégek, az eredmény sima felületű, puha tapintású, csillogó haj. A mélyápolás egyaránt alkalmazható festett, szőkített, melírozott valamint természetesen göndör hajon. A haj visszanyeri egészséges állapotát, vitalitását, és egyszerre könnyen kezelhetővé is válik. Mindegy, hogy egyenes vagy hullámos hajat szeretne, a lapvas segítségével mindkettő megvalósítható.

A tápláló hatás – állapottól függően 3-5 hajmosásig tarthat.

Hajregenerálás ELŐTT:   Hajregenerálás UTÁN:
Hajregenerálás ELŐTT:   Hajregenerálás UTÁN:

Az ápolás menete:

 1. A hajmosást követően a vizes hajra kerül egy speciális pro-keratinos, hajfeltöltő mélyen ápoló regeneráló krém,
 2. Ezt követően egy védő-simító szérum pakolás.
 3. A magas nyomású gőz segítségével a tápláló hatóanyagok mélyen a hajba jutnak.
 4. Majd a lapvas lesimítva a hajat, lezárja a hajszerkezetet és bent tartja a tápanyagokat.

Az eredmény megdöbbentő!

Hajregenerálás ELŐTT:   Hajregenerálás UTÁN:

 

A kezeléshez használatos krémek


Steampod hajfeltöltő simító krém

A Steampod hajfeltöltő pro-keratinos krém a gőz hatására a hajszálak mélyéig jut, és megújítja a hajszál teljes szerkezetét.

 

   

Védő, simító szérum

Avokádó- és sárgabarackmag-olajat tartalmaz.

Hatóanyagait a gőz aktiválja, és megerősíti a hajszál sérült részeit.

 

Keresd szalonunkban otthoni felhasználásra is megvásárolható:
View the embedded image gallery online at:
https://hairvision.hu/szalon-szerv%C3%ADz#sigProGalleria5f7beaeaea
 
A Nioxin professzionális márka a ritkuló, elvékonyodott hajra specializálódott, legyen ez női vagy férfi probléma. Amerikában már 20 éve NO.1 márka. A Stylist Choice Award versenyen tavaly 10. alkalommal nyert megszakítás nélkül.

Kérheted a kezelést Fodrászainknál, és otthoni használatra is beszerezhető a vendég csomag.

A NIOXIN kezelés megteremti az egészséges fejbőr környezetet, ami által fel tudnak szívódni a hatóanyagok. Így állítja meg a hajhullást, és előzi azt meg.

A kezelés három részből áll; tisztít, optimalizál és kezel:

 • Nioxin Tisztító sampon - segít eltávolítani a hajtüszőket eltömítő faggyút, zsírsavakat és egyéb környezeti maradványokat a fejbőrről és a hajról. Tisztít és sűrűbb megjelenésűvé varázsolja a hajat.
 • Nioxin Fejbőrt revitalizáló balzsam - könnyed kondicionáló balzsam, mely növeli a haj ellenálló képességét és kontrollálja annak nedvességtartó egyensúlyát. Csökkenti a hajhullás miatti töredezést.
 • Nioxin Fejbőr kezelés - antioxidánsokat és növényi eredetű anyagokat tartalmazó kozmetikai termék, amely segít úrrá lenni a fejbőr problémákon. Észrevehetőbben nagyobb lesz a hajszálakkal benőtt terület, a fejbőr felfrissül.

A Nioxin lényege pedig tulajdonképpen az, hogy nem csak a hajat, hanem a fejbőrt is kezeli, így még erősebb és dúsabb haj tud nőni, mellékhatások nélkül.

Míg a NIOXIN nem befolyásolja a terhesség alatti és utáni hormonális okokra visszavezethető hajhullást, segíti kihozni a legtöbbet a hajból, sűrűbb és vastagabb érzetű hajat biztosít a kismamáknak.

Otthoni alkalmazásával csökken a hajhullás, vastagszik a hajszál és dúsabb hatású lesz már 3 hónap használat után.

Ha egy dologban egyetérthetünk, az az, hogy a világosítás nem tesz jót a hajnak. Mindannyian tanúi lehettünk már száraz, törékeny tincseknek, amelyeket a haj világosítása okozott. Ez probléma, ha szőkébb szeretnél lenni, vagy kipróbálnád a mostanában trendi pasztellszíneket. Viszont egy új, OLAPLEX nevű technológiának köszönhetően a világosítás okozta és általános hajroncsolódás már a múlté.

Mit kell tudni az Olaplexről?

Az OLAPLEX PPD, szilikon, kőolaj és szulfátmentes adalékanyag, melyet a vegyszeres munkák során az eddig is használt termékhez keverünk, legyen szó hajfestékről, szőkítőről vagy hajszín-világosítóról.

Mire jó az Olaplex?

A haj alapszerkezete sajnos a kémiai eljárások (festés, szőkítés, egyenesítés) során kisebb nagyobb mértékben sérül. A természetes kötések minden kémiai behatás alkalmával sérülnek és felbomlanak. Még akkor is így van ez, ha az eljárásokat a legnagyobb körültekintéssel végezzük.  Ezt a hétköznapokban úgy tapasztalod meg, hogy szárazabb, töredezettebb, durvább tapintású a hajad. Az OLAPLEX erre nyújt forradalmian új megoldást. A termék szabadalommal védett összetevője a hajba jutva újra egyesíti a sérült kötéseket, és megóvja őket a további roncsolódástól. Így nincs többé száraz, töredezett haj! Az OLAPLEX-et olyan fodrászok használják mint Guy Tang, Tracey Cunningham, olyan vendégek haján mint Cameron Diaz vagy Kim Kardashian.

Hajad sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Búcsút mondhatsz a festés és világosítás okozta hajtöredezésnek, szöszösödésnek. Az OLAPLEX rendszeres használata mellett kialakult egészséges hajszerkezet révén hajad újra hidratált, erőtől duzzadó, ragyogóan fényes lesz.

Látható és tapintható eredmény, már az első használat után!

OLAPLEX-szel és OLAPLEX nélkül világosított haj mikroszkópos képe:

Mennyibe kerül?

Az OLAPLEX adalékanyaggal történő festés és pakolás ára plusz 4.000,- Ft-ba kerül.

Az OLAPLEX kezelés festés nélkül hajszerkezet javítóként ára hajhossztól függően változó. Érdeklődj Fodrászainknál.

Copyright © 2016. All Rights Reserved - Minden jog fenntartva.