Menü Bezárás
A Nioxin professzionális márka a ritkuló, elvékonyodott hajra specializálódott, legyen ez női vagy férfi probléma. Amerikában már 20 éve NO.1 márka. A Stylist Choice Award versenyen tavaly 10. alkalommal nyert megszakítás nélkül.

Kérheted a kezelést Fodrászainknál, és otthoni használatra is beszerezhető a vendég csomag.

A NIOXIN kezelés megteremti az egészséges fejbőr környezetet, ami által fel tudnak szívódni a hatóanyagok. Így állítja meg a hajhullást, és előzi azt meg.

A kezelés három részből áll; tisztít, optimalizál és kezel:

  • Nioxin Tisztító sampon – segít eltávolítani a hajtüszőket eltömítő faggyút, zsírsavakat és egyéb környezeti maradványokat a fejbőrről és a hajról. Tisztít és sűrűbb megjelenésűvé varázsolja a hajat.
  • Nioxin Fejbőrt revitalizáló balzsam – könnyed kondicionáló balzsam, mely növeli a haj ellenálló képességét és kontrollálja annak nedvességtartó egyensúlyát. Csökkenti a hajhullás miatti töredezést.
  • Nioxin Fejbőr kezelés – antioxidánsokat és növényi eredetű anyagokat tartalmazó kozmetikai termék, amely segít úrrá lenni a fejbőr problémákon. Észrevehetőbben nagyobb lesz a hajszálakkal benőtt terület, a fejbőr felfrissül.

A Nioxin lényege pedig tulajdonképpen az, hogy nem csak a hajat, hanem a fejbőrt is kezeli, így még erősebb és dúsabb haj tud nőni, mellékhatások nélkül.

Míg a NIOXIN nem befolyásolja a terhesség alatti és utáni hormonális okokra visszavezethető hajhullást, segíti kihozni a legtöbbet a hajból, sűrűbb és vastagabb érzetű hajat biztosít a kismamáknak.

Otthoni alkalmazásával csökken a hajhullás, vastagszik a hajszál és dúsabb hatású lesz már 3 hónap használat után.