Menü Bezárás

Cover 5′

L’Oréal Cover 5′ (Tompítja az ősz hajszálakat)

Elégedetlen őszülő halántékával?

Lehet sűrű, vagy ritkás az ősz hajszálak száma, az arányuk, ma már tompítható! Csupán 5 perc alatt. Egy igazi áttörés a L’Oréal Professionnel-től.

Amikor az ősz haj problémája megjelenik:

Sajnos nem az számít, hogy mennyire érezzük fiatalnak magunkat – az ősz hajszálak idő előtt is megjelenhetnek. Úgy látja, hogy a tükörből már nem az pillant vissza Önre,mint akinek érezi magát? Forradalmi megoldás, amely 5 perc alatt tompítja az ősz hajszálakat.

 

A Cover 5′ szolgáltatást a L’Oréal Professionnel Szalonunkban a fejmosónál veheti igénybe, hasonlóan egy samponos hajmosáshoz. Lehet eredeti hajszíne sötétbarna, gesztenyebarna, vagy akár szőke, a Cover 5′ 5 perc alatt gyorsan és természetes eredménnyel tompítja az ősz hajszálakat, a férfi vendégek legnagyobb megelégedésére. A L’Oréal Professionnel Homme alaposan felforgatta a férfiaknak célzott fodrászati termékek piacát a Cover 5’szolgáltatás bevezetésével. Az ősz hajszálak körülbelül 50%-át a haj eredeti színével tompítja, ezáltal diszkrét és természetes hatást kelt.

Szalonunk garanciát vállal az Ön elégedettségéért a L’Oréal Professionnel termékcsaláddal! Őszhaj lefedő szolgáltatásunk kizárólag férfi vendégeinknek szól személyre szabott hajdiagnózissal. Vendégeink 100%-os elégedettséggel távoznak. Kizárólag Fodrász Szalonokban vehető igénybe.